Home
Vandaag (dinsdag) open tot:
17:30 uur

PODE by Leolux

PODE by Leolux - in onze showroom vindt u de TOTAALCOLLECTIE van PODE.

U hoeft ons dus niet te bellen of uw favoriete model in onze showroom staat. Deze staat er!!

Leolux kwaliteit tegen een gunstiger prijs!

Al meer dan 40 jaar zijn wij dealer van Leolux zitmeubelen. De modellen van Leolux zijn subliem wat betreft vormgeving, kwaliteit en zitcomfort. Het prijskaartje van de Leolux meubelen is, vooral voor jonge mensen, die van design houden, toch wel een punt. Leolux heeft daarom een tweede merk gelanceerd en dat is PODE. De collectie van PODE is niet zo groot als de Leolux collectie. PODE heeft 15 modellen en Leolux heeft er ongeveer 70.

De mogelijkheden van PODE zijn iets beperkter, maar de ontwerpen en de kwaliteit zijn 100% Leolux. PODE wordt in de Leolux fabriek gemaakt.

PODE heeft de prachtige leerkwaliteiten Fusion en Neron in de collectie. Deze kwaliteiten zijn te vergelijken met de kwaliteiten Senso en Danza van Leolux. Het Fusion leer heeft 19 kleuren.

Dan zijn er veel mooie meubelstoffen leverbaar van o.a. De Ploeg en Kvadrat. Dus uitsluitend kwaliteits meubelstoffen.

BELANGRIJK: vanwege de beperkter mogelijkheden, heeft Leolux de prijs ‘aangenaam’ kunnen houden. Dus LEOLUX meubelen voor een gunstiger prijs.

In onze showroom staan alle modellen van PODE en dat zijn Boya, Chat, Cubb, Dr'op, Edit (Insert), Fold, Quote, Sparkle, Swipe, Transit en de tafels Batch, Bottle Stool, Gloss en Skitch.

PODE kent een uitgebreide 7-jarige garantieregeling. De eerste twee jaar is de garantie volledig. Vanaf het derde jaar geldt een afschrijvingsregeling en verleent PODE nog uitgebreide nazorg. PODE streeft dagelijks naar het afleveren van perfecte produkten. Mocht er ondanks hun goede zorgen toch iets misgaan, dan lossen ze dat graag voor u op. Zo zit u nog lekkerder. 

Zie verder op onze website de modellen van PODE by Leolux, welke in onze showroom te zien zijn.